Logo temp
About

Al van jongs af aan was ik op zoek naar een manier om het uiterste van mezelf te vragen. Op school kon ik m’n draai niet goed vinden, dus zocht ik de uitdaging in de sport. Ik voetbalde al lang en schopte het tot het professioneel voetbal. Maar toch vond ik daar niet wat ik erin zou moeten vinden. Ik had moeite met het teamverband omdat ik mezelf wilde bewijzen, maar ik voelde dat dat in teamverband niet goed tot zijn recht kwam.

Een vriend vroeg me destijds mee naar zijn kickbokstraining. En toen is het balletje gaan rollen. Al snel deed ik mijn eerste kickbokswedstrijd en startte ik kort daarna met MMA. Mijn inner circle heeft altijd achter me gestaan, maar die zagen ook de onzekerheid van de MMA-wereld. Hoe nu verder? Moeten we een plan B bedenken?

Nu kon ik voor het eerst echt laten zien wat ik waard ben. De drive en instelling waarvan ik altijd wist dat het erin zat, maar nooit volledig tot zijn recht kwam. Nu begin ik wedstrijden te winnen en beginnen de mensen om mij heen te zien wat er in mij zit. De vriendelijke en verlegen Ross Weyzen die nu in de kooi z’n ding doet waar hij altijd in geloofd heeft, en zijn omgeving totaal verbaast.
Ik heb de mindset van een kampioen en zal er alles voor doen om de beste te worden. 

whatever it takes